Vásárlási információ

Vásárlás menete

Olvassa el figyelmesen, fontos információ!

Megrendelését a kapcsolati űrlap kitöltésével vagy a csomagotrendelek@gmail.com  adhatja le, név  és elérhetőség megadásával.

Kérem adja meg a kiválasztott csomag nevét, darabszámát, szállítási címet, illetve a kívánt szállítási határidőt. A leadott megrendeléssel kapcsolatban mindig küldünk visszaigazolást! Ha az igazolás elmarad, akkor az emailt nem kaptuk meg, ezért az email elküldését követő egy munkanapon belül, ha nem jelentkeznénk, kérjük telefonon keressen minket.

A termékválaszték menüpontban megadott termékekkel bővíthetőek a csomagok.

Lehetőség van egyedi és mentes csomagok megrendelésére is, ezeket a megadott elérhetőségeken kell egyeztetni, melyekre egyedi ajánlatot készítünk.

A termékismertetőn bemutatott képek egy része a termék egyedi-, vagy idényjellege miatt illusztrációként szolgál, ezért a kiválasztott termék azoktól eltérhet, azonban a termékismertetőben leírtakkal mindenben megegyezik.

Átmeneti készlethiány esetén a terméket azonos minőségű, ár/érték arányú és lehetőség szerint azonos jellegű termékkel helyettesítjük, melyről a megrendelőt e-mailben vagy telefonon értesítjük.  A csere visszajelzés hiányában megtörténik.

A feltüntetett ár nem tartalmazza a termék kiszállítás díját. 

A vásárlást igazoló számlát e-mailben juttatjuk el.